Pannenkoek eten

De eerste keer na de lockdown kwamen 30 leden van de RPVZV weer bij elkaar. Bij Hugo’s Pannenkoeken zaten zij op 7 juli met 1 ½ meter afstand (echtparen mochten natuurlijk dichterbij elkaar) heel gezellig weer met elkaar te praten en lekker te eten. Iedereen was blij om elkaar weer te zien en er weer even ‘uit’ te zijn. Er werd een verloting gehouden voor het Liliane Fonds met onder andere als prijs een gigantische fruitschaal van de firma van Ravenswaaij, groothandel in Groenten en Fruit. Daarnaast was er een Senseo, een waterkoker, een melkschuimer, servetten en onderzetters, bekers, thee met theeglazen, koffie met koffieglazen, allemaal gekocht met door leden gespaarde DE-punten. Als extra prijzen waren er schalen, borden met kommetjes van mooi aardewerk en Rikje van Straten had drie tassen gehaakt met bijpassende sjaal.

De opbrengst van de verloting was € 175,– die de penningmeester meteen overmaakte naar het Liliane Fonds.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douwe Egbertspunten

Veel leden sparen de punten van Douwe Egberts voor ons. We kopen daarvoor verschillende prijzen die we verloten, bijvoorbeeld tijdens het Pannenkoek eten. De opbrengst is bestemd voor het Liliane Fonds. Dit fonds draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook de armste kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken ze kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

U kunt de DE-punten inleveren bij het secretariaat of bij Els Nadari, Gersteveld 17, 3902 EL Veenendaal. Zodra de verschillende verenigingsactiviteiten weer doorgaan, kunt u de DE-punten ook daar weer mee naar toe nemen.