STARTMiddag: goed en gezellig

Op zaterdag 11 september vierden we dat we weer met de verenigingsactiviteiten zijn gestart. Ook stelden we de nieuwe bestuursleden voor. Bert den Ouden, de nieuwe voorzitter, was ziek en kon er dus – helaas – niet bij zijn. Jan Dam, die 7 ½ jaar voorzitter was, werd daarom in samenspraak toegesproken door Janine van Brummelen (secretaris) en Herma Jurg (Communicatie) waarvoor door alle bestuursleden tekst op papier was gezet. Jan kreeg een dinerbon en een grote bos bloemen als dank. Hij blijft lid en zal zeker nog wel eens bij verenigingsactiviteiten langskomen.
Het was een goede, gezellige middag. Iedereen zat (weer) ontspannen over van alles en nog wat met elkaar te praten en na koffie met een gebakje waren er drankjes en lekkere hapjes. Na afloop verzuchtte iemand dan ook: “We zijn verwend!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douwe Egbertspunten

Veel leden sparen de punten van Douwe Egberts voor ons. We kopen daarvoor verschillende prijzen die we verloten, bijvoorbeeld tijdens het pannenkoek eten. De opbrengst is bestemd voor het Liliane Fonds. Dit fonds draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook de armste kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken ze kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

U kunt de DE-punten inleveren bij het secretariaat of bij Els Nadari, Gersteveld 17, 3902 EL Veenendaal. Zodra de verschillende verenigingsactiviteiten weer doorgaan, kunt u de DE-punten ook daar afgeven.