Etentjes

Kom lekker en gezellig samen lunchen

Aan bovenstaande oproep hebben velen van u gehoor gegeven. Op 19 november hebben de leden kunnen genieten van een heerlijke lunch, voor u verzorgd door leerlingen van Het Perron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstlunch

De tijd gaat snel! Nog even en dan is het weer zover. We hopen erop samen met u het jaar af te kunnen sluiten en te genieten van een heerlijke kerstlunch op zaterdag 14 december a.s. We ontvangen u graag tussen 11.00 en 11.30 uur met een kopje koffie of thee bij De Hof in Renswoude, Arnhemseweg 3, 3927 EE Renswoude.

De lunch bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een nagerecht en is inclusief koffie of thee. En: de lunch wordt aan tafel geserveerd, het is dus geen buffet. Ook krijgt u per persoon 2 consumptiemunten voor een drankje.

De kosten zijn:
voor leden          € 19,00
voor introducés € 24,00
U kunt gezellig mee-eten ook als u een dieet heeft, zoals lactosevrij, zoutloos, vegetarisch, of een glutenallergie. Laat u ons dat wel tijdig weten.

Stuur het aanmeldformulier voor 1 december a.s. naar:
Mevr. Els Nadari
Gersteveld 17
3902 EL Veenendaal of per e-mail: alg.bl1.rpvzv@live.nl

De eigen bijdrage graag overmaken vóór 1 december a.s. U kunt na 8 december niet meer annuleren, dan worden de kosten niet meer terugbetaald.

Vervoer
Mocht het vervoer voor u een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat en kunnen wij samen met u naar een oplossing zoeken. Aanmeldformulier Kerstlunch 14 december 2019

DE punten

Het afgelopen jaar hebben wij weer veel DE punten van u ontvangen. Alle gevers willen wij hierbij heel hartelijk bedanken. Dankzij uw spaarzin zijn er weer veel attenties/prijsjes “gekocht”, wellicht heeft u zelfs hiervan al wel eens iets gewonnen. De opbrengst van de verloting bij het pannenkoek eten gaat naar het Liliana Fonds. Wij hopen ook dit jaar weer op u te kunnen rekenen.