Kerstlunch

Samen met u hebben we het jaar afgesloten met een heerlijke kerstlunch bij Restaurant De Hof. Het bestuur had voor u een verrassing: een optreden van een goochelaar. De vereniging heeft daarvoor een bedrag ontvangen van de Ronde Tafel.

De Ronde Tafel bestaat uit een club mannen van maximaal 40 jaar die een verbinding hebben met de regio Veenendaal.

De mannen proberen op allerlei manieren geld in te zamelen. Dat doen ze bijvoorbeeld door een city-run te organiseren. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan goede doelen. Dit kan gebruikt worden voor een dag-uitje of een leuke activiteit voor een vereniging. Dit jaar hebben wij subsidie gekregen van de Ronde Tafel en dat hebben wij besteed aan een goochelaar.
Dit was een leuke afleiding en bracht de nodige hilariteit en verwondering teweeg tijdens het nuttigen van een heerlijke kerstlunch bij Restaurant De Hof.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE punten

Het afgelopen jaar hebben wij weer veel DE punten van u ontvangen. Alle gevers willen wij hierbij heel hartelijk bedanken. Dankzij uw spaarzin zijn er weer veel attenties/prijsjes “gekocht”, wellicht heeft u zelfs hiervan al wel eens iets gewonnen. De opbrengst van de verloting bij het pannenkoek eten gaat naar het Liliana Fonds. Wij hopen ook dit jaar weer op u te kunnen rekenen.