Even voorstellen

Naar aanleiding van een gesprek met de nieuwe voorzitter heb ik mij kandidaat gesteld voor het penningmeesterschap. Ik begin als 2e penningmeester en ben de mogelijke opvolger van Cor Slok als 1e penningmeester in 2022.

Wie ben ik?

Jan van Aalst, wonende sinds 1977 in Ede en daarvoor in mijn geboorteplaats Heelsum.  Getrouwd, al 44 jaar met Tonnie. We hebben 2 zoons Mark en Erik van 35 en 38 en inmiddels 3 kleindochters. Voorheen werkte ik bij Victoria Vesta, RVS, het ING-concern, Nationale Nederlanden en Menzis in de verzekeringstak en dan met name in het beveiligen en risicomanagement van Informatietechnologie. Inmiddels ben ik per april van dit jaar met pensioen, maar ik kan niet ‘stil zitten’.

We gaan met de ondersteuning van Cor Slok de inwerkperiode samen starten en werken dan naar een geleidelijke overname van het penningmeesterschap in 2022.

Hobby’s

Mijn grootste hobby is het golfen. Gemiddeld driemaal in de week ben ik te vinden op de golfbaan in Heelsum. In het verleden deed ik boekhoudingen voor de voetbalvereniging en de ouderraad. In 2016 ben ik gestart als vrijwilliger bij Humanitas-Thuisadministratie. Als deelnemers dat vragen, kan ik ze ondersteunen bij hun administratie en inzicht geven in hun financiële administratie. Daarnaast werd ik in 2018 algemeen bestuurslid van de kinderboerderij ‘De oude Hofstede’ belast met projecten. Daarnaast heb ik dezelfde hobby als Cor, namelijk genealogie. Ik probeer de families ‘van Aalst’ in Nederland in kaart te brengen.

Samen met mijn vrouw houden we van reizen zowel in Nederland als daarbuiten en wandelen we veel in de natuur.

Hopelijk kreeg u op deze manier een beeld van mij!

Jan van Aalst