Hobbyclub

Weg drempel

De Graanhoek verandert elke eerste donderdagmiddag van de maand in een gezellige club. Even nergens aan denken, onderling veel plezier hebben en lekker je handen laten wapperen (voor zover je dat kunt, natuurlijk …).Leuk om te doen voor vrouwen én mannen!
Dus … stapt u ook die drempel van de Graanhoek over?

Voor het eerst?
Geeft u zich dan ook op via de mail: alg.bl1.rpvzv@live.nl U kunt ook even bellen naar 0318-553519 (Els Nadari). U maakt dan kennis met de andere deelnemers en kunt u de sfeer proeven. De hobbyclub is er altijd op de 1e donderdagmiddag van de maand (behalve tijdens de zomervakantie), van 13.30 tot 16.00 uur in Recreatie-en ontmoetingsruimte De Graanhoek in Veenendaal. Overigens bedragen de kosten voor leden van Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe normaal € 4,50 per middag.

Ida Beumer en Joke Oost

Op 8 oktober zijn er creaties gemaakt van klei, zoals bloemen, vlinders en theelichthouders. De volgende keer krijgen ze een mooi kleurtje en kunt u het resultaat bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat we de activiteiten met 1 ½ meter afstand tussen elkaar moeten houden, kunnen er in de Graanhoek maximaal 18 mensen een plaats vinden. Daarom:

MOET U ZICH VOOR DE HOBBYCLUB EN DE VERENIGINGSAVOND AANMELDEN!

Graag uw mail naar alg.bl1.rpvzv@live.nl of bel naar 06 15384961 (Els Nadari).

In ieder geval zijn alle activiteiten onder voorbehoud. We sluiten aan bij de richtlijnen van het RIVM en omdat mensen met reuma veelal onder de (hoog)risicogroep behoren, baseren we ons ook op de richtlijnen die ReumaNederland ons geeft. We houden u via de mail van de actuele situatie op de hoogte!