Hobbyclub

Weg drempel
Normaal verandert De Graanhoek elke eerste donderdagmiddag van de maand in een gezellige club. Even nergens aan denken, onderling veel plezier hebben en lekker je handen laten wapperen (voor zover je dat kunt, natuurlijk …). Leuk om te doen voor vrouwen én mannen!

Dus … stapt u ook een keer die drempel van De Graanhoek over?

Geeft u zich dan op via de mail: alg.bl1.rpvzv@live.nl U kunt ook even bellen naar 06 15384961 (Els Nadari). U kunt dan kennismaken met de andere deelnemers en de sfeer proeven.

De hobbyclub is op de 1e donderdagmiddag van de maand (behalve tijdens de zomervakantie), van 13.30 tot 16.00 uur in Recreatie-en ontmoetingsruimte De Graanhoek in Veenendaal. De kosten bedragen voor leden van Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe € 4,50 per middag.

Op de laatste bijeenkomst werd er gewerkt met klei, zoals bloemen, vlinders en theelichthouders. Op 2 september hebben ze een kleurtje gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat we de activiteiten met 1 ½ meter afstand tussen elkaar moeten houden, kunnen er in De Graanhoek maximaal 18 mensen een plaats vinden. Daarom:

MOET U ZICH VOOR DE HOBBYCLUB EN DE VERENIGINGSAVOND AANMELDEN!

Graag uw mail naar alg.bl1.rpvzv@live.nl of bel naar 06 15384961 (Els Nadari).

We sluiten aan bij de richtlijnen van het RIVM en omdat mensen met reuma veelal onder de (hoog)risicogroep behoren, baseren we ons ook op de richtlijnen die ReumaNederland ons geeft. We houden u via de mail van de actuele situatie op de hoogte!