Hobbyclub

Weg drempel

De Graanhoek verandert elke eerste donderdagmiddag van de maand in een gezellige club. Even nergens aan denken, onderling veel plezier hebben en lekker je handen laten wapperen (voor zover je dat kunt, natuurlijk …).Leuk om te doen voor vrouwen én mannen!
Dus … stapt u ook die drempel van de Graanhoek over?

Bijna Pasen, maar …
Tsja. Door het Corona-virus gaan we deze keer voor Pasen dus geen voorjaarsstuk maken.
Wel kunt u zich hieronder opgeven voor de Hobbyclub van 7 mei a.s. Dan gaan we schilderen en de organisatie wil graag weten hoeveel mensen er komen, zodat er genoeg benodigdheden voor iedereen zijn.
Stuur het aanmeldformulier voor 1 mei a.s. naar Mevrouw E. Nadari, Gersteveld 17, 3902 EL Veenendaal of stuur een mailtje met de informatie van het formulier aan: alg.bl1.rpvzv@live.nl.  Aanmeldformulier schilderles

Een van de vrijwilligsters bij de hobbyclub, Marlies van Pelt, heeft aangegeven dat zij om gezondheidsredenen stopt met het begeleiden bij de hobbyclub. Namens de leden en het bestuur hebben wij haar bedankt voor haar inzet en een boeket overhandigd.

Voor het eerst?
Geeft u zich dan ook op via het aanmeldformulier of de mail. U kunt ook even bellen naar 0318-553519 (Els Nadari). Op 7 mei maakt u dan kennis met de andere deelnemers en kunt u de sfeer proeven. De hobbyclub is er altijd op de 1e donderdagmiddag van de maand (behalve tijdens de zomervakantie), van 13.30 tot 16.00 uur in Recreatie-en ontmoetingsruimte De Graanhoek in Veenendaal. Overigens bedragen de kosten voor leden van Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe normaal € 4,50 per middag.

Wij hopen u te zien op 7 mei, u bent van harte welkom!

Mocht ook het schilderen niet door kunnen gaan in verband met de Corona-situatie, dan hoort u dat van ons.
Ida Beumer en Joke Oost

Hoe leuk is het om zo hand- en theedoeken cadeau te krijgen. De dames maakten ze bij de hobbyclub.

 

 

 

 

 

In maart is er een schellenkoord van schelpen gemaakt.