Onderzoek reumatoïde artritis en de HandScan

Goed controleren van de ontstekingsactiviteit is belangrijk bij reumatoïde artritis. Dit kan helpen om de behandeling bij te stellen of bij het kiezen van de best werkende behandeling. Op dit moment wordt er gewerkt aan een apparaat – de HandScan – die de ontstekingsactiviteit kan meten. We willen samen met u onderzoeken hoe de HandScan het beste kan worden ingezet.

Het TOPFIT CitizenLab is een samenwerking van onder andere de Universiteit Twente, Roessingh Research & Development en het bedrijf Demcon Hemics. We zijn benieuwd naar uw mening over uw controleafspraken. Ook willen we graag weten welke rol u in de toekomst ziet voor de inzet van de HandScan. Vandaar deze vragenlijst. We zouden het enorm op prijs stellen wanneer u met ons zou willen samenwerken.

Deelname
Voor dit onderzoek zoeken wij mensen van 16 jaar of ouder met reumatoïde artritis. We zoeken mensen met én zonder ervaring met de HandScan. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Deelname aan de vragenlijst is geheel vrijwillig. De vragenlijst kunt u anoniem invullen. Onder alle deelnemers verloten wij 5 VVV-cadeaukaarten.
U kunt de vragenlijst vinden op www.topfitcitizenlab.nl/vragenlijst. Ontvangt u liever een papieren versie? Stuur dan een mail met uw postadres naar: r.wolkorte@utwente.nl

Contact en meer informatie
Voor verdere vragen of opmerkingen over deze vragenlijst kunt u contact opnemen met dr. Ria Wolkorte, onderzoeker bij het TOPFITCitizenLab, via r.wolkorte@utwente.nl of 053-4893292.
Meer informatie kunt u vinden op: www.topfitcitizenlab.nl/reuma