Dagtocht bollenvelden NO-polder geannuleerd

Dagtocht bollenvelden NO-polder
Vertrekdatum : dinsdag 28 april
Vertrektijd : 09.15 uur
Vertrekplaats : Sportlaan 11-13, Veenendaal (zwembad)
Programma : 09.15 uur vertrek naar Tulpeninformatiecentrum in Creil
(Noordoostpolder) tussen Lemmer en Urk
: 11.00 uur ontvangst in het informatiecentrum met koffie/thee.
Video over tulpen
: uitgebreide lunch met soep, kroket en diverse belegde broodjes
: 17.45 uur terugkomst

Jos Becker was jarenlang voorzitter van het Tulpenfestival in de Noordoostpolder en zo ontstonden er tal van activiteiten rond de tulp. Steeds meer mensen ontdekten de Noordoostpolder als nieuw tulpengebied met grote kleurrijke velden, Hollandse luchten en vergezichten. De horeca speelde daar in het begin nog niet zo op in. Maar gasten die soms van ver kwamen wilden graag informatie, een kopje koffie en het toilet bezoeken. Dit gebeurde eerst in de huiskamer van Jos en Rian Becker maar al gauw werd er een ruimte in de voormalige bloembollenschuur voor ingericht. Dit groeide uit tot een gezellig centrum waar de gasten gastvrij onthaald worden en ook kunnen genieten van de mooie tuin. De medewerkers weten u alles over tulpen te vertellen!

Aanmeldformulier dagtocht

Dagtocht Biesbosch
We maakten vorig jaar een reis naar de Biesbosch. We hadden een prachtige zonnige dag en een allerliefste chauffeur en iedereen had er zin in.
In Kerkdriel genoten we van een kopje koffie met heerlijk appelgebak en toen ging de reis verder richting Biesbosch.
De boot lag aangemeerd en klaar voor vertrek. De lunch was eenvoudig en oké, niets overbodigs. Het landschap was prachtig en iedereen vond het fijn. Na afloop van de bootreis gaf onze chauffeur aan dat er nog tijd over was en kon hij ons op de terugweg nog adembenemende stukjes laten zien van ons mooie Nederland. Iedereen was tevreden en al met al was het een geslaagd uitje.