Rondvaart in de Biesbosch

Dagtocht Biesbosch
We maakten dit jaar een reis naar de Biesbosch. We hadden een prachtige zonnige dag en een allerliefste chauffeur en iedereen had er zin in.
In Kerkdriel genoten we van een kopje koffie met heerlijk appelgebak en toen ging de reis verder richting Biesbosch.
De boot lag aangemeerd en klaar voor vertrek. De lunch was eenvoudig en oké, niets overbodigs. Het landschap was prachtig en iedereen vond het fijn. Na afloop van de bootreis gaf onze chauffeur aan dat er nog tijd over was en kon hij ons op de terugweg nog adembenemende stukjes laten zien van ons mooie Nederland. Iedereen was tevreden en al met al was het een geslaagd uitje.

Meedenken 
We hadden gerekend op 40 mensen en uiteindelijk werden het er 26. Daarvan meldden zich op het laatste moment nog 4 mensen af vanwege ziekte en andere redenen. Jammer genoeg hadden we al deze mensen wel opgegeven bij Connexxion en moesten we dus voor ze betalen! Het is dus heel belangrijk om je op tijd af te melden.
Het zou fijn zijn als u mee wilt denken over een reis in 2020. Waar zou u naar toe willen reizen? Met in uw achterhoofd: was deze reis te duur? Was de bestemming van dit uitstapje geen goed idee? Dit naar aanleiding van het feit dat er weinig animo was.
Mijn emailadres staat vermeld onder de pagina bestuur en alle suggesties zijn welkom.
Tot ziens op de volgende bijeenkomst, Els Nadari, coördinator verenigingsactiviteiten