Slenderen

WAT IS SLENDEREN

Slenderen is onbelast bewegen d.m.v. door elektromotoren aangedreven tafels. Elke tafel traint een andere spiergroep. Onbelast betekent dat er geen druk op de spieren en gewrichten plaatsvindt, u wordt niet moe, transpireert niet en het voorkomt spierpijn.

Door dit onbelast bewegen worden de spieren verstevigd en wordt de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot. Het is te vergelijken met onderwater oefeningen doordat ook op de tafels de zwaartekracht opgeheven wordt. Per bank beweegt men normaal gesproken 10 minuten, een sessie duurt dus 1 uur.

Het slenderen is geschikt voor vrouwen en mannen tussen de 16 en de 100 jaar met o.a. rugklachten, artritis, heup/knie problemen, reuma, fybromyalgie, artrose, stijve spieren, gewrichten die niet overbelast mogen worden.

En voor mensen die gewoon een uurtje willen ontspannen of niet van sport houden en toch hun spieren willen versterken en gewrichten soepel willen houden.

Resultaten:

*    Verbetert de spieren
*    maakt de gewrichten soepel
*    reguleert de bloeddruk
*    verbetert de stofwisseling
*    het stimuleert je darmen, hormonen en je nieren daardoor werkt het vocht afdrijvend
*    overtollige centimeters verdwijnen
*    het geeft je lichaam een relaxt gevoel bij stress of veel spanning

Bewegingsbanken

De bewegingsbanken die bij het slenderen worden gebruikt, worden aangedreven door elektromotoren.
Er zijn 6 verschillende bewegingsbanken die elk een ander gedeelte van uw lichaam activeren: benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen.

Sandbag bank

De bank versoepelt de onderrug en maakt tevens de onderrugspieren en de buikspieren steviger. De zachte ritmische heupbewegingen breken cellulitis af op het zitvlak en de dijen, het geeft je een vastere en gladdere huid. Het verstevigt en slankt de buik, de benen en het zitvlak af.

Benen bank

De opgeheven stand en de beweging verbetert de bloedsomloop, en werkt vochtafdrijvend in de onderste ledenmaten. De beweging staat ongeveer gelijk aan een wandeling van 3 km, terwijl tevens ook de onderrugspieren sterker gemaakt worden. 

Sit-up bank

De bank helpt je om sit-ups te doen in 10 minuten worden daardoor je buik-, been- en zitvlakspieren steviger en strakker. Tevens worden onderrugspieren en middenrif sterker gemaakt. 

Taille-Buik-Heup bank

Door de bewegingen van de tafel worden de benen zacht op en neer bewogen, daardoor worden taille, buik en heupen steviger en slanker en de onderrugspieren sterker.

Stretch bank

De massagewerking helpt je om je hele bovenlichaam te trainen. Verbetert de houding, vermindert overtollig vet op middenrif, lenden, rug en buik. Versoepelt de schouders en nek, en verstevigt de bovenarmen.

Relax bank

Verbetert de bloedsomloop door de bloedstroming te verhogen, stimuleert de afvoer van overtollig water en afvalstoffen terwijl het de huidcellen een zachte warme gloed geeft. Geeft je een relaxed gevoel en een extra dosis energie.

   

Slenderen
Proefles GRATIS
Losse sessie €   10,00
10 rittenkaart €   90,00
20 rittenkaart € 160,00
2 x per week = 4 wk abonnement €   68,00

Dankzij onze samenwerking met Fysiq Vision zijn wij in de gelegenheid dit onze leden tegen een zeer redelijk, gereduceerd tarief aan te bieden! Daarna zal er op dit tijdstip, in een blok van 10 weken, worden getraind met de “Reuma” groep.
Mocht het zo zijn dat het dagdeel/tijdstip u niet schikt, in overleg kan er voor een ander trainingsmoment worden gekozen (hetzij individueel- hetzij in andere groep)

Heeft u belangstelling, aanmelden kan bij:

C. Merkies-Klomps
0318-613976
bewegen.rpvzv@outlook.com