Slenderen

Slenderen is bewegen zonder druk op de spieren en gewrichten. Door dit onbelast bewegen, worden de spieren verstevigd en wordt de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot. Slenderen is te vergelijken met onderwater oefeningen. Op de beweegbare banken wordt de zwaartekracht opgeheven door middel van elektromotoren. U wordt niet moe, transpireert niet en het voorkomt spierpijn. Er zijn zes verschillende bewegingsbanken die elk een ander spiergroep trainen: benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. Per bank beweegt men 10 minuten. Een sessie duurt dus 1 uur.

Slenderen is geschikt voor vrouwen en mannen tussen de 16 en de 100 jaar met bijvoorbeeld rugklachten, artritis, heup/knie problemen, reuma, fybromyalgie, artrose, en stijve spieren of gewrichten die niet overbelast mogen worden. En voor mensen die gewoon een uurtje willen ontspannen of niet van sport houden en toch hun spieren willen versterken en gewrichten soepel willen houden. Slenderen reguleert de bloeddruk,  verbetert de stofwisseling, stimuleert daarnaast je darmen, hormonen en je nieren, daardoor werkt het vocht afdrijvend en vaak verdwijnen overtollige centimeters. Ook geeft het je lichaam een relaxt gevoel bij stress of spanning.

Slenderen bij Fysiq Vision

We kunnen onze leden slenderen aanbieden bij Fysiq Vision in Veenendaal tegen een gereduceerd tarief.
Er wordt getraind in een blok van 10 weken.

Informatie over de tijdstippen en aanmelden bij C. Merkies-Klomps, tel. 0318-613976, of mailen naar bewegen.rpvzv@outlook.com